field_header_image[$node->language]) && $node->field_header_image[$node->language][0]['filename'] != "") $img = $node->field_header_image[$node->language][0]['filename']; else $img = variable_get('wd_header_image'); if ($img) { ?>

A méregtelenítésről általában

Napjainkban a méregtelenítés divattá vált. Okozza ezt részben a növekvő nyomás a média részéről a tökéletes szépségre. Emellett kezdik egyre többen felismerni, hogy a helytelen összetételű és minőségű táplálkozásnak az évek során bizony fizikai következményei alakulnak ki. Egyre fiatalabb korban jelentkezik általános fáradékonyság, emésztési panaszok, visszatérő fertőzések, cukorbetegség, magas vérnyomás és a rák is. De a méregtelenítés nagy egészségügyi? – sajnos inkább szépészeti üzletté vált. Csodaszerek, csodaketyerék tömkelege áll rendelkezésre a „fájdalmatlan”, napi szokásainkat nem befolyásoló, és mégis hatékony tisztítást ígérve. „Elég egy kis visszafogottság az étkezésben, mehet minden a szokásos kerékvágásban, csak igyuk/együk meg ezt a port/italt/stb-t, kenjük magunkra ezt az izét, vagy járjunk ilyen-olyan terápiára. Potom 5-10-20 ezer Ft/alkalom!” Olvashatjuk mindenütt. Nem fog használni. Önmagában legalábbis. A méregtelenítésnek szereplője a mi testünk, pszichénk. És – hacsak nem élünk amúgy is mintaétrenden - nem elég néhány nap „böjt”kúra vagy pár cellulitmasszázs.

Aki tehát szépülni, gyógyulni, betegségeket megelőzni szeretne, kérje ki ezzel foglalkozó szakorvos véleményét, és gyűjtsön kitartást, meglesz az eredménye!

 

Dr. Kósnai Judit